ВЦентралната избирателна комисия (ЦИК) беше изтеглен жребият, който определи под какъв

...
ВЦентралната избирателна комисия (ЦИК) беше изтеглен жребият, който определи под какъв
Коментари Харесай

Партиите с първи коментари след жребия на ЦИК

ВЦентралната изборна комисия (ЦИК) беше изтеглен жребият, който дефинира под какъв номер политическите партии и обединения ще попадат в интегралната бюлетина за предварителните парламентарните избори на 2 април.

Пред публицисти представители на другите формации коментираха символиката на номера, който им отреди жребият.

" Номер едно няма потребност от нумерология, всичко е ясно ", сподели Борислав Гуцанов от „ Българска социалистическа партия за България “.

Коалицията ще е с номер 1 в интегралната бюлетина. " Ние вървим напред, неслучайно партията е на 130 години. Знаем какво да създадем и можем да го създадем ", съобщи още той и добави, че в обединението не се тормозят от новото ляво обединяване „ Левицата “.

По думите на Гуцанов спокойствието, мирът и приходите на жителите са най-важни за „ Българска социалистическа партия за България “. Той чака сериозен резултат.

" Това е единствено число, по-важното е тази ера на опити да завърши ", разгласи Томислав Дончев от ГЕРБ-СДС.

Коалицията ще се яви на изборите с номер 2.

" Най-важно е да има политическа воля, да се образува ясно болшинство и държавно управление, което да носи отговорно ", счита Дончев.

Той сподели още, че ГЕРБ-СДС има професионално готова стратегия с съответни цели във всяка сфера и има воля да сформира кабинет.

Делян Добрев съобщи, че групировката е единствената, която може да реши казуса с инфлацията.

Росен Желязков изрече вяра след изборите да има както постоянно държавно управление, по този начин и да се откри консенсус за провеждането на правосъдната промяна, която да „ не е инженеринг, а да бъде обосновано очакване на обществото за правдивост и работещо и функциониращо правораздаване “.

Хората са значими, счита Станислав Балабанов от „ ИТН “ (ИТН). Той е уверен, че партията ще е част от идващия парламент.

Има Такъв Народ ще е под номер 4 в интегралната бюлетина.

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР